Bovemij Publicaties

Samen vooruit!

Wij zijn Bovemij. Al bijna 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Wij helpen de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Dat doen we met behulp van producten voor het mobiliteitsbedrijf én door oplossingen te bieden die branche en consument dichter bij elkaar brengen. Van verzekeringen tot financieringen, van data tot online platforms.

Door mobiliteitsbedrijven persoonlijk en digitaal te verbinden met mobiliteitsconsumenten versterken we de branche en houden we iedereen vertrouwd en
betrouwbaar onderweg. Zo gaan we ‘Samen vooruit!’

V.l.n.r.: Hans Coffeng (CEO), Ageeth Bakker (CFRO), Mas van Steenis (CCO) & Marcel van de Lustgraaf (CDOO)

2021 was het jaar waarin we ons fundament verder verstevigden waardoor we in de komende jaren de stappen kunnen zetten die we willen zetten. Het was het jaar waarin we startten met de uitvoering van onze digitaliseringsstrategie. En het jaar waarin we viaBOVAG.nl nog verder uitbouwden en live gingen met ons zakelijke portaal viaBovemij.nl.

Raad van Bestuur Bovemij N.V.

Onze resultaten in 2021

Bovemij, dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche, behaalt over 2021 een positief resultaat na belastingen van € 46,6 miljoen.

Bekijk al onze financiële resultaten over 2021 hier.

Onze strategie

Het is de ambitie van Bovemij om samen met de branche het meest betrouwbare mobiliteitsplatform van Nederland te bouwen. Een platform dat de mobiliteitsbedrijven, onze klanten zoveel als mogelijk ondersteunt bij het zakendoen in deze digitale wereld. Een platform dat de mobiliteitsbedrijven en de mobiliteitsconsumenten verbindt met als gemeenschappelijke kracht van vertrouwen door betrouwbaarheid.

Onze medewerkers

Bovemij is volop in beweging. Daarom hebben we medewerkers nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan. Vooruitdenkers en -doeners. 

Afgelopen jaar is voor onze medewerkers – net als voor iedereen - een jaar geweest met meerdere gezichten. De vroeg veel van de wendbaarheid en weerbaarheid van onze medewerkers.