Bovemij Publicaties

Samen vooruit!

Wij zijn Bovemij. Al bijna 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Wij hebben liefde voor de weg! Dat is ook niet vreemd. We zijn namelijk opgericht door BOVAG. Door de branche, voor de branche.

Wij verbinden de 10.000 Nederlandse mobiliteitsbedrijven met de 10 miljoen consumenten. Zo helpen we de consument aan betrouwbare mobiliteit en helpen we de branche succesvol ondernemen. 

V.l.n.r.: Mas van Steenis (CCO), Ageeth Bakker (CFRO), René Leander (CEO) & Marcel van de Lustgraaf (CDOO)

Afgelopen jaar spanden we ons in om ondernemers in de branche zo goed mogelijk te steunen. In maart boden we een eerste pakket aan steunmaatregelen, bestaande uit juridische bijstand, hulp bij liquiditeitsproblemen, gratis Mobi-ID en gratis viaBOVAG.nl. Daaropvolgend lanceerden we een hulppakket speciaal voor verhuurbedrijven. En aan het eind van 2020 kwamen we met een derde steunpakket in de vorm van een korting op de jaarpremie voor de garagepolis of wagenparkverzekering. Daarmee kwam de totale omvang van de ondersteuning die we in 2020 aan de branche boden op ruim € 10 miljoen.

Raad van Bestuur Bovemij N.V.

Onze resultaten in 2020

In 2020 heeft Bovemij een uitzonderlijk goed resultaat na belastingen van € 48,8 miljoen gerealiseerd. Het resultaat is voor een groot deel het gevolg van de coronapandemie. Daarnaast behaalde Bovemij een goed beleggingsresultaat. 

Bekijk al onze financiële resultaten over 2020 hier.

Onze strategie

Het is de ambitie van Bovemij om samen met de branche het meest betrouwbare mobiliteitsplatform van Nederland te bouwen. Een platform dat de mobiliteitsbedrijven, onze klanten zoveel als mogelijk ondersteunt bij het zakendoen in deze digitale wereld. Een platform dat de mobiliteitsbedrijven en de mobiliteitsconsumenten verbindt met als gemeenschappelijke kracht van vertrouwen door betrouwbaarheid.

Onze medewerkers

Bovemij is volop in beweging. Daarom hebben we medewerkers nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan. Vooruitdenkers en -doeners. 

Afgelopen jaar hebben we getracht onze collega's goed te feciliteren. Dat alle inspanningen gewaardeerd worden, blijkt wel uit het feit dat 100 medewerkers Bovemij nomineerden als beste (thuis)werkgever van Arnhem/Nijmegen, een prijs die we met trots zullen dragen.