Site - Home

Samen vooruit!

Wij zijn Bovemij. We helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Dat doen we met onze verzekeringen, financieringen, data en rechtshulp. En sinds een paar jaar met onze portalen viaBOVAG en viaBovemij.

V.l.n.r.: Mas van Steenis (CCO), Ageeth Bakker (CFRO), René Leander (CEO) & Marcel van de Lustgraaf (CDOO)

Wij zijn er voor en door de branche. Sinds enkele jaren maken we gebruik van onze pay off 'Samen vooruit'. Dat is niet voor niets. Want alleen samen met BOVAG en haar leden kunnen we ervoor zorgen dat we de mobiliteitsbranche sterk houden! 

Raad van Bestuur Bovemij N.V.

Onze resultaten in 2019

In 2019 heeft Bovemij een uitzonderlijk goed resultaat voor belastingen van € 42,2 miljoen gerealiseerd. De sterke verbetering van het resultaat komt doordat in 2019 een aantal zaken positief samenviel. Het was een goed beleggingsjaar, terwijl ook de impact van omvangrijke schades op het technisch resultaat uit verzekeringen beperkt was. Tenslotte droegen ook de resultaten van de niet-verzekeringsactiviteiten positief bij.

Bekijk al onze financiële resultaten over 2019 hier.

Onze strategie

Wij werken er bij Bovemij aan om de ruim 10 miljoen Nederlandse mobiliteitsconsumenten te verbinden met de ruim 10.000 Nederlandse mobiliteitsbedrijven. Wij ondersteunen de mobiliteitsbedrijven bij het ondernemen en de consumenten bij hun zoektocht naar betrouwbare mobiliteit.

In 2019 zetten we grote stappen op het gebied van onze portalenstrategie. viaBOVAG bouwen we de komende jaren uit tot het integrale mobiliteitsplatform waar consumenten terecht kunnen voor al hun mobiliteitswensen. En ons zakelijke portaal mijnOndernemersportaal.nl (viaBovemij)  helpt onze bedrijfsmatige klant succesvol ondernemen. 

Onze medewerkers

Bovemij is volop in beweging. Daarom hebben we medewerkers nodig die uitdagingen niet uit de weg gaan. Vooruitdenkers en -doeners. Die verantwoordelijkheid voelen en nemen. Die zichzelf laten zien en horen. En die samenwerken vanzelfsprekend vinden om te komen tot de beste oplossingen.