Voorwoord

Sinds enkele jaren maken we gebruik van onze pay off 'Samen vooruit'. Dat is niet voor niets. Want alleen samen met BOVAG en haar leden kunnen we ervoor zorgen dat we de mobiliteitsbranche sterk houden.

Lees meer ›Voorwoord

Over Bovemij

Wij zijn Bovemij. In 1963 opgericht door de leden van BOVAG en sindsdien partner in mobiliteit. Als onderdeel van de branche helpen wij samen met onze klanten de mobiliteitsbranche sterk te houden.

Lees meer ›Over Bovemij

Onze organisatie

Bovemij wordt geleid door een Raad van Bestuur, die uit onderstaande personen bestaat.

Lees meer ›Onze organisatie

Onze medewerkers

Bovemij is een bedrijf in transitie. Van verzekeraar werden we de financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche. Via mijnOndernemersportaal.

Lees meer ›Onze medewerkers


Besturing

De strategische verbreding van Bovemij heeft de afgelopen jaren geleid tot een sterke groei van (de verschillende onderdelen van) het bedrijf. Dit is ook terug te zien in de sterke groei van het aantal werknemers.

Lees meer ›
Besturing

Het aandeel

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen euro (€ 8.000.000,-) en is verdeeld in veertig miljoen (40.000.000) gewone aandelen, elk met een nominale waarde van twintig eurocent (€ 0,20).

Lees meer ›Het aandeel

Marktontwikkelingen

Het gaat nog steeds goed met de Nederlandse economie. Na een groei van 2,6% in 2018 wordt ook voor 2019 opnieuw een behoorlijke groei voorzien.

Lees meer ›Marktontwikkelingen

Onze strategie

Waar we in 1963 begonnen als de BOVAG Verzekeringsmaatschappij zijn we anno nu dé financieel en datadienstverlener in mobiliteit.

Lees meer ›Onze strategie

Onze duurzame manier van ondernemen

Duurzaam ondernemen maakt sinds onze oprichting in 1963 integraal deel uit van de strategie van Bovemij. Als dochter van BOVAG staan wij voor de continuïteit van de branche.

Lees meer ›Onze duurzame manier van ondernemen

Governance, Risk & Compliance

De Nederlandse Corporate Governance Code 2016 (de Code) is op Bovemij van toepassing doordat certificaten van aandelen Bovemij N.V. zijn toegelaten tot de handel op de door Captin B.V. beheerde multilaterale handelsfaciliteit.

Lees meer ›Governance, Risk & Compliance