Over Bovemij

Wij zijn Bovemij. In 1963 opgericht door de leden van BOVAG en sindsdien partner in mobiliteit. Als onderdeel van de branche helpen wij samen met onze klanten de mobiliteitsbranche sterk te houden. Onze missie en visie zijn bepalend voor onze strategie. 

Onze missie

Wij helpen ondernemers in mobiliteit succesvol te ondernemen.

Onze visie

Wij bestaan voor en door de mobiliteitsbranche. Door onze krachten persoonlijk en digitaal te verbinden met de mobiliteitsbedrijven en hun klanten houden we samen de branche sterk en iedereen vertrouwd en betrouwbaar onderweg. 

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn het uitgangspunt bij het uitvoeren van onze strategie. Het maakt ons typisch Bovemij.

Samen

Als onderdeel van de branche helpen wij samen met onze klanten de mobiliteitsbranche sterk te houden. Bij alles wat we doen, zoeken we de samenwerking met de ander. Zo komen we tot duurzame, langetermijnoplossingen en gezamenlijk succes.

Kennis van zaken

Elke dag staat onze kennis van zaken in dienst van de ondernemers in onze branche. We weten waar we het over hebben en kennen hun branche. En we gaan we voor nóg beter; we blijven onszelf ontwikkelen.

Persoonlijke aanpak

Door onze persoonlijke aanpak helpen wij onze mobiliteitsbedrijven verder. Wij staan dichtbij, leven ons in en voelen ons verbonden. We willen de ander echt helpen en leveren daardoor toegevoegde waarde.

Heldere oplossingen

We komen tot heldere oplossingen die onze klanten helpen succesvoller te ondernemen. Bijvoorbeeld door continu inzicht te geven in hun kansen en uitdagingen.