Missie, visie, kernwaarden

Onze missie

Bovemij helpt mobiliteitsbedrijven succesvol ondernemen. Met viaBOVAG.nl ondersteunen we mobiliteitsconsumenten in hun zoektocht naar betrouwbare mobiliteit. 

Onze visie

Wij bestaan voor en door de mobiliteitsbranche. Door de 10.000 mobiliteitsbedrijven persoonlijk en digitaal te verbinden met de 10 miljoen mobiliteitsconsumenten houden we samen de branche sterk en houden we iedereen vertrouwd en betrouwbaar onderweg. 

Onze kernwaarden

We zijn al bijna 60 jaar een bedrijf in beweging. Onze omgeving verandert in een razend tempo en wij dus ook. De manier waarop onze mensen onze missie uitdragen, kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

Samen - We zoeken de samenwerking. En we gaan voor gezamenlijk en duurzaam succes. Win-win voor onze branche, onze klanten, hun klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

Kennis van zaken - We weten waar we het over hebben, kennen de branche, weten wat er kan en mag en blijven ons continu ontwikkelen.

Persoonlijke aanpak - Wij staan dichtbij, leven ons in en voelen ons verbonden met onze business partners.

Heldere oplossingen - Wij komen met werkbare oplossingen die je vooruit helpen. We kijken hoe het wel kan en gaan voor het beste resultaat.

Zo gaan we ‘Samen vooruit!’