Over Bovemij

De sterk veranderende mobiliteitsbehoefte bij consumenten, de technologische ontwikkelingen in de branche en steeds grotere belang dat consumenten hechten aan duurzame mobiliteit zorgen voor grote uitdagingen in de mobiliteitsbranche. Bovemij is continu op zoek naar nieuwe wegen om de branche hierbij te ondersteunen en toekomstbestendig te maken. Dat doen we met onze verzekeringen, financieringen en op de branche toegespitste data-oplossingen die steeds meer de nieuwe brandstof zijn waarmee we onze klanten helpen hun dienstverlening verder te professionaliseren en te personaliseren.

We hanteren altijd een persoonlijke aanpak, zowel face-to-face als digitaal. Het is ons ultieme doel om de ruim 10 miljoen Nederlandse mobiliteitsconsumenten te verbinden met de ruim 10.000 mobiliteitsbedrijven. Dit doen we via ons consumentenportaal viaBOVAG.nl en ons zakelijke portaal viaBovemij.nl (mijnOndernemersportaal.nl). We leveren de grootste toegevoegde waarde door de branche onderling en met de consument te verbinden.

Verzekeringen

In 1963 zijn we opgericht als de bedrijfsverzekeraar van BOVAG: de BOvag VErzekeringsMaatschappIJ. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen bieden we niet alleen op maat gemaakte bedrijfsverzekeringen aan, maar ook verzekeringen voor de ondernemer en hun werknemers en (consumenten)verzekeringen voor de klanten van onze B2B-klanten.

Financieringen

Bovemij helpt haar klanten door samen met hen een leasemaatschappij op te zetten, die te financieren en ook de volledige operatie en administratie af te handelen. Daarnaast kunnen onze klanten hun mobiliteitsconsumenten een autofinanciering aanbieden.

Data

Onze dochter RDC ondersteunt het mobiliteitsnetwerk op het gebied van data-intelligentie en -diensten. Data vormen ook de ruggengraat van onze portalen: viaBOVAG.nl en viaBovemij.nl (mijnOndernemersportaal.nl).

viaBOVAG.nl en viaBovemij.nl

Met onze portalen viaBOVAG.nl en viaBovemij.nl (mijnOndernemersportaal.nl) verbinden we de ruim 10 miljoen mobiliteitsconsumenten met de ruim 10.000 mobiliteitsbedrijven in Nederland.