Missie, visie en kernwaarden

Bovemij: voor en door de mobiliteitsbranche

In 1963 rijden er in Nederland zo’n 750.000 auto’s rond. Er is echter geen enkele verzekeraar die het aandurft om de aansprakelijkheid van autobedrijven te dekken. Er is dringend behoefte aan pioniers die het wél aandurven. BOVAG gaat ervoor en richt haar eigen verzekeringsmaatschappij op: Bovemij.

Het verhaal van Bovemij is het verhaal van de mobiliteitsbranche. Want 60 jaar na de oprichting staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij nog altijd voorop.

De mobiliteitsbranche staat nooit stil. En Bovemij dus net zomin. Onze historie is er dan ook een van succesvol meebewegen met veranderingen.

We zijn inmiddels dan ook veel meer dan een verzekeraar: wij zijn de partner van de mobiliteitsbranche. Wij helpen onze klanten om succesvoller te ondernemen.

Onze branche bevindt zich op dit moment in de grootste beweging uit haar historie. De grotere bedrijven nemen de kleinere over, mobiliteit wordt steeds meer elektrisch, flexibel en digitaal en de consument van nu weet precies wat hij wil.

Dat vraagt wel wat van de mobiliteitsbranche. En dus ook van Bovemij. Want: de uitdagingen van de branche zijn onze uitdagingen. Meer dan ooit kunnen wij de branche helpen. 

Bovemij helpt de branche vooruit. Door alert te blijven, te anticiperen en slim mee te bewegen. Door kennis te hebben van de branche en daardoor in te kunnen spelen op specifieke behoeftes. Want door onze historie zijn wij in de unieke positie om mobiliteitsbedrijven ook nu verder te helpen. We hebben kennis van de branche, een groot netwerk en relevante producten en diensten die onze klanten sterker maken.

Met onze bedrijfsverzekeringen zorgen wij ervoor dat onze klanten in business blijven bij tegenslag. Met onze particuliere producten en datadiensten helpen we hen aan meer omzet en marge. En door zo veel mogelijk te digitaliseren, zorgen we dat ze kunnen doen waar zij het liefste mee bezig zijn en de meeste waarde uit kunnen halen.

Laat maar komen die toekomst. Welke richting het ook opgaat: Bovemij.

Onze missie

Wij helpen de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Dat doen we met behulp van producten voor het mobiliteitsbedrijf én door oplossingen te bieden die branche en consument dichter bij elkaar brengen. Van verzekeringen en garanties tot financieringen en van datadiensten tot online platforms.

Onze visie

Wij bestaan voor en door de mobiliteitsbranche. Door mobiliteitsbedrijven persoonlijk en digitaal te verbinden met mobiliteitsconsumenten versterken we de branche en houden we iedereen vertrouwd en betrouwbaar onderweg.

Onze kernwaarden

De aanpak van Bovemij kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

  • Vertrouwen
    Vertrouwen is een katalysator die ervoor zorgt dat we samen verder komen. We werken open en transparant, komen onze beloftes na en werken samen aan de meest betrouwbare producten en diensten. Vertrouwen versterkt de verbinding.

  • Verbinding
    Om echt samen te werken aan duurzame, langetermijnoplossingen is het belangrijk dat we elkaar zien en de verbinding met elkaar aangaan. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

  • Vooruitgang
    We willen, denken en doen vooruit. Want stilstand is achteruitgang. En: the only way is up! We bewegen mee, met onze klanten en de veranderende wereld. We zien kansen en werken proactief.

Zo gaan we ‘Samen vooruit!’